top of page
  • Facebook
  • Instagram

Maatwerk voor heren dat als gegoten zit

OP MAAT

Vakmanschap voor herenmode op maat

Het recept om u 100 % goed te voelen in uw pak? Dat kennen we bij De Haen Tailor in Kortrijk. Het zit hem in elk detail: de stof, de snit, de afwerking en de vaak verrassende extraatjes. Alles moet kloppen.


Heren uit Kortrijk, van elders in West-Vlaanderen en zelfs uit het noorden van Frankrijk kennen sinds jaar en dag de weg naar onze zaak. Omdat we steevast werken met dezelfde ingrediënten: stoffen van Scabal en Miller. Én een Belgisch en een Nederlands atelier die alle knowhow in huis hebben om van die stoffen kwalitatieve kledingstukken met een perfecte snit te maken.

Logo De Haen Tailor-Zwart

Scabal voor kostuums en vesten op maat

Niet minder dan 5000 stoffen van topkwaliteit biedt Scabal voor de confectie van kostuums, broeken en vesten op maat. U kiest de stof en de kleur en wij geven professioneel advies voor de afwerking. Want er zijn tal van opties: de pasvorm, de mouwinzet, de kraag, de manchetten, de zakken. Maar ook de voering en de knopen kan u kiezen. 

Logo De Haen Tailor

John Miller voor hemden op maat

Voor het maken van hemden op maat verkiezen wij dan weer het aanbod van John Miller. Dat merk biedt een mooie collectie van luxueuze stoffen, kwaliteitsgarens en knopen. Ook hier is het mogelijk om het kledingstuk met borduurwerk te personaliseren. Een pochet in dezelfde stof voor het borstzakje van uw kostuum behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Scabal stof

Wenst u meer info over onze stijlvolle herencollecties?

Vertrouw op De Haen Tailor. Wij garanderen u topkwaliteit!

bottom of page