top of page
  • Facebook
  • Instagram
foto familiezaak

Over De Haen Tailor, dé referentie voor herenkleding in Kortrijk

Oude foto

FAMILIEZAAK

Familiezaak met naam en faam

De Haen Tailor is een familiebedrijf met een stevige reputatie. Wij genieten ruim 100 jaar het vertrouwen van heren die veel belang hechten aan perfect zittende kleding. En ook van zij voor wie niets boven maatwerk gaat.


Momenteel wordt u bij ons bediend door de vijfde generatie van onze familie. Nog steeds is een gepersonaliseerde aanpak ons absolute credo. Elke klant kan rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dankzij onze diepgaande kennis van het vak - van mode, materialen en confectietechnieken - raden wij u die collectie, die stof of dat model aan, die precies aan uw verwachtingen beantwoordt.

Logo De Haen Tailor

Herenmode en maatkleding van uitstekende kwaliteit

Onze confectiekleding voor heren wordt grotendeels in Europa gemaakt. Wij volgen enkele modieuze merken van herenkleding die u op deze website kunt terugvinden. Elk seizoen selecteren wij uit hun collecties die stukken die bij onze klanten zeker in de smaak zullen vallen. 


Voor ons maatwerk werken we samen met Europese confectieateliers. Zij delen onze passie voor mode en het kleermakersvak. Het zijn Scabal voor de maatconfectie van kostuums, broeken en vesten en John Miller voor hemden op maat. Wij hebben het grootste vertrouwen in deze partners omdat hun herenkleding gemaakt is met de mooiste en uitsluitend hoogkwalitatieve stoffen en garens.


Met onze herencollecties en perfect maatwerk komen wij tegemoet aan de wensen van heren van 18 tot 90 jaar. Ongeacht hun maat en voorkeur van stijl.

Maatpakken stof

Zoekt u een speciaalzaak voor herenmode waar u kwaliteit en persoonlijk advies krijgt?

Ga dan zeker eens langs bij De Haen Tailor in Kortrijk. Wij zitten al meer dan 100 jaar in het vak!

bottom of page